stake amount

Need help with your machine? Request it here...
fimbo1975
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Feb 02, 2010 5:35 pm

stake amount

Postby fimbo1975 » Fri Feb 05, 2010 3:44 pm

Post awaiting approval:

Hi all
I have a Giant gems machine and it is currently on 30p play and i would like to make it 5p or 10p play if possible.
their are 8 switches on the board all are turned to the off position at the moment and if i change switch 5,6,7 to the on position as in the previous post mentions the machine boots up as invalid key.
there is a skicker also in the machine that says the following

1-direct payout
2-low bank limit
3-d.h.l refil
4-clear bank demo
5-% switch
6-% switch
7-% switch
8-% switch

also there are 4 switches that are percent switches

and also 8 more switches in some thing called bank 2

1-not used
2-main tamper disable
3-not used
4-o.c.d inhibit
5-ram clear
6-coin alarm inhibit
7-odd percent
8-single coin entry

any help would be great thank you all.

Brian69
Member
Member
Posts: 19
Joined: Sun Oct 28, 2012 12:26 pm

Re: stake amount

Postby Brian69 » Sun Oct 28, 2012 2:12 pm

Post awaiting approval:

What make of machine is it, what MPU has it 4? 5?
Brian

aaamusements
Site Security
Site Security
Posts: 542
Joined: Tue May 08, 2007 2:45 pm

Re: stake amount

Postby aaamusements » Sun Nov 11, 2012 2:41 pm

Post awaiting approval:

Brian69 wrote:What make of machine is it, what MPU has it 4? 5?
Brian


Think it's Vivid with Barcrest MPU5 tech, from memory.


Return to “Technical Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests